Afspraak maken

Vaccinaties Frankrijk

Vaccinaties
+31 (0)88 291 49 00

Op deze pagina vind je informatie over aanbevolen vaccinaties en preventieve maatregelen voor Frankrijk. Deze informatie komt rechtstreeks van het Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering (LCR).

LET OP! Deze informatie is van algemene aard. Uiteindelijk bepalen je reisbestemming, de verblijfsduur, het soort reis, de activiteiten die je onderneemt, je gezondheid en je leeftijd welke vaccinaties en maatregelen voor jou nodig zijn. Laat je daarom altijd persoonlijk adviseren door de Travel Health Clinic. Dit is extra van belang als je zwanger bent, als je gezondheidsproblemen hebt, als je langer dan 3 maanden wilt gaan reizen, of als je op reis bijzondere risico’s loopt door activiteiten of beroep.

Algemene aanbevelingen voor Frankrijk

Tekenencefalitis
In dit land komt tekenencefalitis voor. Het vaccinatieadvies is persoonsgebonden. Bespreek met de reizigersverpleegkundige THC of vaccinatie voor jou zinvol is.

Muggenmaatregel
Alleen in de zomer en in het zuiden van het land. Bescherming tegen muggen overdag is van belang in verband met arbovirussen zoals chikungunya, dengue of zika. Laat je adviseren door de reizigersverpleegkundige van de THC.

Contact

Travel Health Clinic
T: +31 (0)88 291 49 00
E: info@thci.nl

Selecteer Bestemming

Klanten over ons