Afspraak maken

Reisvaccinaties

Vaccinaties
+31 (0)88 291 49 00

Afspraak maken voor je reisvaccinaties?

Bij de Travel Health Clinic kun je terecht voor al je reisvaccinaties en gezondheidsadviezen die van belang zijn voor je reis. Maak bij voorkeur 6 tot 8 weken voor vertrek een afspraak. Een last-minute geboekt? Bel direct 088-2914900 (gratis) voor een spoedafspraak.

Je kunt snel en gemakkelijk online een afspraak een afspraak maken. 24 uur/dag. Wanneer de afspraak is gemaakt, ontvang je van ons altijd een bevestigingsmail. Als je deze niet ontvangt, is de afspraak niet gemaakt (check wel even je spamfolder voordat je het opnieuw probeert).
Lukt online afspraak maken niet, dan kun je ook telefonisch een afspraak maken op het telefoonnummer: 088-2914900.

Gezondheidsverklaring

Voordat je vaccinaties laat zetten, moet je eerst een gezondheidsverklaring invullen. Dit kun je ter plekke doen, maar ook al vooraf online thuis. In de bevestigingsmail, die je ontvangt als je een afspraak hebt gemaakt, ontvang je voor elke persoon een persoonlijke link om het digitale intakeformulier in te vullen. Om beveiliging van je persoonsgegevens te waarborgen ontvang je geen terugmelding van de mail.

Reisvaccinaties voor je wereldreis?

Wereldreizigers, die vaak meerdere reisvaccinaties nodig hebben, worden geadviseerd om 3 tot 6 maanden voor hun reis met de reisvaccinaties te beginnen. Dit om de beste bescherming te garanderen. Gezond op reis en gezond weer terug, een veilig gevoel.

Contact

Travel Health Clinic
T: +31 (0)88 291 49 00
E: info@thci.nl

Selecteer Bestemming

Klanten over ons