Afspraak maken

Inentingen Buitenland

Vaccinaties
+31 (0)88 291 49 00

Kies je bestemming en zie welke vaccinaties je nodig hebt


Wereld map

Inentingen voor het buitenland

Iedereen kent het gevoel over inentingen wel. Een reis geboekt naar het buitenland. Heerlijke exotische oorden waar allerlei prachtige, nieuwe ervaringen opgedaan kunnen worden.
Van tevoren thuis al uren achter de computer doorgebracht om de mooiste bezienswaardigheden op te zoeken voor jouw speciale reis en dan kom je ineens het woord vaccinaties of inentingen tegen.
Ach ja, is dat nu wel nodig? is soms de reactie. Ik ga maar 2 weken, we komen niet veel van het resort af, dan loop ik toch niet zoveel risico?

Tropische ongemakken

Maar feit is dat jaarlijks vele reizigers getroffen worden door allerlei tropische ongemakken. En daarbij blijft het niet alleen bij reizigersdiarree.
Hepatitis A is relatief gemakkelijk op te lopen als diegene die je eten klaarmaakt slechte hygiëne heeft…
Difterie, Tetanus en Polio zijn ziektes die in Nederland niet meer voorkomen door ons uitgebreide Rijks Vaccinatie Programma. Maar deze ziektes zijn nog een reëel gevaar in vele andere delen van de wereld.
Ook bescherming tegen muggen die allerlei virussen overbrengen is belangrijk om weer gezond terug te komen van je reis.

Afspraak maken voor uw inentingen?

Wees wijs en laat je goed informeren en inenten zodat je ter plaatse alleen maar meer kan genieten van al het moois wat reizen brengt.
Ook inentingen horen bij de voorpret!
Kies op deze pagina je bestemming en zie welke inentingen je daarbij nodig hebt. Online een afspraak maken is vervolgens zeer snel en eenvoudig te doen.