Geplaatst door Travel Health Clinic,

We hoeven er niet omheen te draaien. De impact van het coronavirus raakt ons allemaal. Aangezien we de gezondheid van onze medewerkers, klanten en relaties het belangrijkst vinden, nemen we geen enkel risico. Op basis daarvan voelen we ons genoodzaakt om extra maatregelen te nemen:

Vanaf maandag 16 maart tot nader order:

  • Beperkte openstelling van de spreekuren, alle afspraken van reizen vanaf mei worden naar een later tijdstip verschoven. Klanten die moeten reizen, kunnen wel geholpen worden.
  • Mogen mensen die klachten hebben als neusverkoudheid, hoesten, keelpijn en/of koorts ons
    niet bezoeken.
  • Mogen klanten in de wachtkamer niet binnen anderhalve meter van andere klanten komen.
  • Werken medewerkers verplicht thuis die klachten hebben als neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts.
  • Kunt u tot nader order geen online afspraken maken.
  • Verwachten wij van u dat u net als anders alleen met pin betaalt.

We nemen deze extra maatregelen om de veiligheid en gezondheid van u en ons te waarborgen. We volgen de richtlijnen van de overheid en het RIVM. Naast de adviezen van de overheid maken we ook materialen en deurknoppen vaker schoon.

Tot nader order is ons afsprakenbureau gesloten en zijn we telefonisch niet bereikbaar. Heeft u een dringende vraag, stuur dan een e-mail met de vraag naar info@thci.nl. Wij zullen deze zo spoedig mogelijk beantwoorden.

Wij hopen dat iedereen deze moeilijke periode goed doorstaat en hopen door alle maatregelen dat we dit samen met u tot een goed einde kunnen brengen. Wij hopen op uw begrip.

Team Travel Health Clinic